WERKWIJZE

Kan je hond niet los? Geen probleem!

INPLANNEN


Graag zouden wij jouw hond beter leren kennen. Daarom sturen wij na ons eerste contact een vragenlijst per mail die je kunt beantwoorden. Zo kunnen we met jouw wensen samen een locatie en setting uitkiezen die het meest geschikt is voor jouw hond. Op deze manier creëren we gepersonaliseerde, unieke portretten met een magisch tintje.


We plannen samen een datum in waarop de fotosessie zal plaats vinden. Wij houden het weerbericht goed in de gaten en mocht het slecht weer worden, bellen wij je 1 dag van te voren om een nieuwe afspraak te maken.

VOORBEREIDEN


Zorg dat de hond schoon is en in zijn of haar beste vorm is. Het is handig om een doekje mee te nemen zodat je jouw knapperd eventueel schoon kunt poetsen tijdens de sessie, mocht dit nodig zijn. Neem voor een fotosessie de favoriete snoepjes en speeltjes mee van jouw hond. Hiermee kunnen wij de aandacht van de hond trekken en kan de hond beloond worden wanneer hij of zij het goed gedaan heeft. We proberen de fotosessie ook voor de hond zo leuk mogelijk te maken.

Wanneer een hond ziek is of lijdt aan een besmettelijke ziekte kan dit gevaarlijk zijn omdat wij met meerdere dieren in contact komen. In dit geval wordt de sessie uitgesteld en later weer ingepland.

DE FOTOSESSIE


Een fotosessie duurt gemiddeld 1 á 2 uur maar er zit geen tijdslimiet aan. Zo kunnen we de tijd nemen die nodig is en niet hoeven te haasten. Een ontspannen sfeer vinden wij erg belangrijk en er zullen kleine pauzes zijn tijdens de sessie zodat de hond niet overprikkeld raakt.

Een minishoot duur 30 tot 45 minuten.

NA DE FOTOSESSIE


Na de fotosessie krijg je van ons binnen een paar dagen een linkje per mail opgestuurd. Deze brengt je naar een online foto galerij die alleen jij kunt bekijken. In deze galerij kun je aangeven welke foto's wij voor jou moeten gaan bewerken. Vanaf het moment dat je jouw favorieten aangegeven hebt, gaan wij voor je aan de slag met het bewerken van de foto's. Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt krijg je een pakketje thuisgestuurd met prints en een leuke verassing.