DE BLOESEM KOMT ER weer AAN!


Wat hebben we deze winter kunnen genieten van prachtige sneeuwdagen. Het was zelfs weer eens mogelijk om te schaatsen op natuurijs. Maar nu begint het toch echt weer tijd te worden voor de lente! Wat ons betreft één van de mooiste seizoenen. De bomen beginnen langzaam weer voller te worden en al die prachtige kleuren komen weer tevoorschijn. Tijd om de camera er bij te pakken en mooie plaatjes te schieten.


Dit jaar is het uiteraard weer mogelijk om jouw hond door ons te laten vastleggen tussen de bloesem. Er is keuze uit vele soorten bloesem daarom hebben we hieronder het aanbod op een rijtje gezet.


BESCHIKBARE MINISHOOTS:


  • Februari - Maart: Sneeuwklokjes
  • Maart - April: Forsythia's (gele bloesem)
  • Maart - April: Sleedoorn (witte bloesem)
  • Juni - Juli: Lavendel (onder voorbehoud)
  • Augustus - September: Heide


Er zijn natuurlijk nog meer soorten bloesem/bloemen. Daarom besteden wij een deel van onze tijd ook aan het zoeken naar meer geschikte locaties. Dus wil je up-to-date blijven, houd dan onze Instagram of Facebookpagina in de gaten voor het actuele aanbod. Weet je zelf een plekje met bloesem dan kunnen wij uiteraard jouw hond ook op die locatie fotograferen.


Mocht je interesse hebben in een minishoot tussen de bloesem dan kun je het formulier op de fotosessiepagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Wij zullen jouw wensen bespreken en denken graag met je mee over welke bloesem/kleuren bij jouw hond passen.


Zie hieronder foto's die wij in 2019/2020 gemaakt hebben.