Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voorafgaand aan de fotosessie. Daarom hebben wij alles even op een rijtje gezet.


LEREN KENNEN

Graag zouden wij meer willen weten over jouw hond. Over het uiterlijk maar ook het karakter van de hond. Zo kunnen wij een locatie en setting uitkiezen die het meest geschikt is voor jouw hond. Op deze manier creëren we gepersonaliseerde, unieke portretten met een magisch tintje.

Uitgerust

Het is belangrijk dat jouw trouwe viervoeter goed uitgerust is voor een fotosessie. Wanneer de hond uitgeput is door een lange wandeling of andere activiteit is de kans groot dat hij/zij tijdens de fotosessie veel met zijn tong uit zijn mond zal zitten.

GEZOND & VROLIJK

Zorg dat de hond in zijn of haar beste vorm is. Wanneer een hond lijdt aan een besmettelijke ziekte kan dit gevaarlijk zijn omdat wij met meerdere dieren in contact komen.

slecht weer

Wij houden de weersvoorspelling in de gaten. Is er slecht weer voorspelt op de dag van afspraak? Wij bellen je een dag van te voren om een nieuwe afspraak te maken. Houdt er rekening mee dat een fotosessie heel vroeg of laat plaats vindt i.v.m. licht.

zei iemand "snoepje"?

Neem voor een fotosessie de favoriete snoepjes en speeltjes mee van jouw hond. Hiermee kunnen wij de aandacht van de hond trekken en kan de hond beloond worden wanneer hij of zij het goed gedaan heeft. We proberen de fotosessie ook voor de hond zo leuk mogelijk te maken.

illustraties door Manouk van Eesteren